Núm. visites

Estadisticas y contadores web gratis
Estadisticas Gratis

Pels visitants d'aquest bloquet

........ Benvingut a l'espai dels gossets!!! espero que passis una bona estona navegant per aquí!!! Els teus pensaments i les teves emocions configuren la teva vida!!!.....

26 de novembre de 2012

24.11.12 - Passejant x la tarda - Un nou amic!!


Per la tarda vam tornar a sortir però aquest cop més de tranquis!!!!!!Vaig portar la pilota per jugar amb la noa pel carrer i així està més distreta!!El que no esperàvem era conéixer un gosset molt simpàtic!!

És diu Tor i és un pitbull molt guapo!! d'aquest pelatge no n'he vist gaires!!

A la foto no pots contemplar la seva bellesa!! és atigrat i la cara blanca amb una taca a l'ull!! molt guapo!!
La seva presentació va ser molt maca!

Tots dos van fer les senyals de calma corresponents!!

la noa es va quedar quieta mentre venia caminant el Tor i aquest quan ja estava apunt d'arribar al costat, és va quedar quiet i posant-se en posició de joc!!

jejeje així que ja veus a la noa com va marxar corrents cap amb ell i es va tirar al terra per a què aquest l'olorés el culet i tot el cos! jejeje

Vam estar xerrant i ens van acompanyar un trosset caminant i al veure que es portaven super bé, vam fer la ruta juntes i al final de la urbanització els vam soltar per a què puguessin córrer i jugar lliurement!!

Una passada el feeling que van tindre!! tots dos tenien la mateixa energia i no paraven de córrer d'un costat cap un altre!!

Em va encantar!!

Així que ja té un altre amic la noa!!

A veure si ben aviat tornem a coincidir!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada