Núm. visites

Estadisticas y contadores web gratis
Estadisticas Gratis

Pels visitants d'aquest bloquet

........ Benvingut a l'espai dels gossets!!! espero que passis una bona estona navegant per aquí!!! Els teus pensaments i les teves emocions configuren la teva vida!!!.....

15 de novembre de 2012

01.11.12 - vISITA A LA PROTECTORA DE LLEIDA -Ahir per fi vaig poder anar-hi!! amb tants viatges no podia trobar el dia, ahir va ser perfecte!!!!

Després de treure la Noa per la muntanya vaig carregar el cotxe i vaig marxar cap a Lleida!!!!!

Anava plena de fato, no podia portar més cosetes!!!!!!!
Aquest cop ha col.laborat molta gent i els hi de donar les gràcies de part de la protectora i sobretot dels gossets!!

Gràciesssssssss a tota aquesta gent de Flix per col.laborar amb la protectora de Lleida:

- Dolors A.
- Lourdes M.
- Jaki!!
- Manel
- Maria Jose (teta)
- Enric de Floreal (tato)


Em van ajudar a treure tot el fato del cotxe perquè deu ni do!!!!!

De pinso portava en total 34 kg!! també menjar de pot pels més petitets, pa sec, mantes, tovalloles velles, etc...

Destacar la super caseta que em van donar, segur que ajudarà a passar aquest hivern que es presenta!
Vaig estar ajudant amb les tasques del dia i vaig ajudar a retallar catifes d'aquestes que es posen a les fires per tal de posar-les a les casetes dels gossets.


Em feia gràcia perquè estaven la Francesca i jo retallant les catifes i cada ratet havíem de parar perquè 4 o 5 gossets venien tota l'estona a saludar-nos i buscaven les nostres carícies!! que guapets!!
Després vaig veure com estava un noi a l'entrada amb 4 gossets!!!!!  era una gosseta i 3 cadells!!!!!! (aq de la foto)

Resulta que els havien tirat a un canal de Lleida i s'estaven ofegant!! sort d'aquest voluntari de la protectora que passava x allí i no va dubtar en salvar-los!!!!!!!

Pobrets!!!!!!!!!!! estaven tremolant i tenien por!!! vaig estar amb ells durant una bona estona! al principi no es deixaven tocar, així que em vaig posar al seu costat i a poc a poc vaig anar guanyant la seva confiança, fins al punt que al final tots es deixaven acariciar!!

Aquests gossets deuen tenir sobre els 2 mesos i suposo que seran de mida mitjana!! son maquíssims tal i com veieu les fotos!!!!!


Després de fer la feina que ens van donar, vaig fer una volta,com sempre faig, per la protectora per tal de saludar a tots els gossets!!


Son una passada de carinyosos, de fet tots busquen la teva mà per a què els hi donis una carícia!aq dos no paraven de jugar amb una descampat molt gran q tenenCom què vaig de tant en tant no em coneixen prou i quan entres a cada zona destinada x a un grup d'ells, has de parar compte i els has d'ignorar una mica ja què sinó tots venen a buscar-te x saludar-te i x veure qui ets!

Els hi has de donar temps per olorar-te i després ja pots anar saludant als què s'apropen a tu.


aq era super carinyos!!!!! em va encantar 


Aquest del costat em va encantar! era guapíssim però sobretot carinyós!!!!!!!!! amb un moment que estàvem els 2 solets, se'm va pujar a sobre per a què li donés carícies a la cara!! q guapet!!

el carinyo q et donen aq gossets és impressionant!! un dia vaig portar "premis" i vaig trobar curiós perquè preferien mil vegades més una carícia que no pas un premi!! sembla mentida!

el vigilant de la protectora!! 
Aquest és el vigilant! jejeje sempre està per aquí a sobre!! és un gran saltador!!

En resum, vaig fer mols quilòmetres en un matí però va valdre la pena fer-ho ja què aquests gossets s'ho mereixen.

Vaig passar un matí amb bona companyia i vaig ajudar amb tot el què vaig poder.

Apart sempre que hi vaig em quedo parada de la gent que hi col.labora!! son molta gent que va a treballar i cadascú ajuda amb el que pot i quan pot!! És admirable la feina que fan t@ts!!!!  També he de destacar què m'agrada molt el tracte que et donen ja què son gent molt oberta i et fan sentir com una més d'aquesta gran família que son.  (gent com Olga, Esther, Sonia, i més q em deixo ... ) 

Gràciessssssssss a T@ts per al feina que feu diàriament!!!!!!  

Espero poder tornar-hi ben aviat, fins la pròxima!!!Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada