Núm. visites

Estadisticas y contadores web gratis
Estadisticas Gratis

Pels visitants d'aquest bloquet

........ Benvingut a l'espai dels gossets!!! espero que passis una bona estona navegant per aquí!!! Els teus pensaments i les teves emocions configuren la teva vida!!!.....

8 d’octubre de 2012

06.10.12 - Ruta amb la Noa -


Dissabte vam fer la ruta per la muntanya!!! en principi volia caminar poc però finalment vam fer casi 2 hores de ruta!!!!!!!

Ens vam trobar uns quants tolls d'aigua i no vegis com va disfrutar!! li encanta passar-los per dins i sobre 2 cops!!!!! s'emociona amb el tacte amb l'aigua!! jejejeDesprés quan ja estàvem de tornada, ens vam trobar un gosset que també feia la mateixa ruta!!Com què el gosset tenia una mica de por al principi, vam decidir fer un trosset de ruta amb ells per a què es coneguessim més i així deixés de tindre por.

Hi han gossos que quan es saluden amb altres necessiten uns minuts per adaptar-se ja què tenen por i aquest va ser el cas.

Als 3 minuts d'estar fent la ruta va perdre la por i ja va començar a jugar amb la Noa.

No vegis com van disfrutar!! tota l'estona corrent, jugant junts i fins i tot posant-se als tolls d'aigua!! jejejeDesprés al canviar de camí ens vam acomiadar però aquest gosset no volia marxar del costat de la Noa!! ejejejej així que finalment vam fer la ruta de tornada junts i així van poder jugar molt més temps.La Noa fa poc que va descobrir  aquest toll d'aigua (el de la foto) que està al marge dret del clamí i no vegis!!!!!!!!

Aquest cobreix i la tia es posa un moment x remullar-se!! però lo fotut del cas es què d'aquest toll surt negra!!!!!!!!!!


Així que no em va quedar més remei que quan vam arribar a casa la vaig tindre de banyar!!!!!!!!
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada