Núm. visites

Estadisticas y contadores web gratis
Estadisticas Gratis

Pels visitants d'aquest bloquet

........ Benvingut a l'espai dels gossets!!! espero que passis una bona estona navegant per aquí!!! Els teus pensaments i les teves emocions configuren la teva vida!!!.....

26 de setembre de 2012

22.09.12 - Ruta x Flix - Fox & NoaAquest cap de setmana vam fer ruta per flix i tots dos dies, ens vam trobar al Fox!!!!!!


El dissabte la noa solament arribar a la muntanya es va posar super contenta i no parava de mirar cap un costat i cap a l'altre!!Va sentir l'olor del Fox i no vegis q contenta; al minut es va posar a rastrejar i va començar a córrer darrera el rastre del Fox.  i va seguir el rastre del Fox, què curiós!!!!!!


Em pensava que faria estona que havien pasat però solametn feia 5 minut!! és curiós l'olfacte que tenen aquests gossos!!!!!!! és impressionant!!El Fox també va fer el mateix q la Noa!!! es van sentir i al cap d'uns minuts ja estaven junts jugant per la muntanya.

com sempre, disfruten molt de la muntanya i arriben a casa rebentats!! jejeje La Noa li encanta jugar amb ell ja què durant una bona estona juguen i fan unes bones carreres; després el Fox ja passa d'ella i cadascú va al seu ritme però ella de tant en tant el provoca per veure si reacciona i es posa a jugar amb ella!! jeejje

es porten super bé junts!!!!!!!!!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada